Filter a Kategórie
 
 
 
 
 
 

 

 

V tomto článku si rozoberieme systém BARLET.

Povieme si niečo o nasledujúcich produktoch:

- Barlet základný náter pod omietky

- Barlet akrylát pastovitá omietka

- Barlet silikón pastovitá omietka

 

Každý deň v práci sa môže vyskytnúť veľa nebezpečných udalostí, ktoré môžu poškodiť vaše oči a tvár. Takéto udalostí môžu mať za následok zápaly spojiviek, poranenia očí ale aj čiastočnú alebo úplnú slepotu. Za účelom výberu správneho ochranného zariadenia, ktoré najlepšie vyhovuje vašim potrebám, by ste mali vykonať niektoré predbežné posúdenia.

 

 

S týmto vedomím sme vytvorili Workincolors: nie klasický katalóg, ale originálny album, ktorý obsahuje rôzne profesionálne komplety, ktoré vybrala Payper práve s dôrazom na farby, ich pôsobenie a kombinácie, aby inšpirovala a uľahčila zostavenie pracovnej rovnošaty, ktorá je najvhodnejšia pre každú situáciu. V každej sekcii predstavuje séria fotografických záberov jednotlivé vzhľady oblečené buď v neutrálnom prostredí alebo v reálnom prostredí: takto vynikne celá pridaná hodnota ponúkaných funkčných kombinácií, ktoré zaisťujú vhodnú ochranu v každom prostredí a veľké pohodlie a vždy rozlíšiteľný štýl.

 

 

 

Nevyznáte sa v označeniach pracovnej obuvi? Neviete čo jednotlivé symboly pri pracovných topánkach znamenajú? Nevadí! V článku sa dočítate čo tieto značky a symboly znamenajú a aký je ich význam.Tak ako sú dôležité normy, tak aj označenia pracovných topánok majú svoje opodstatnenie. Každý tento symbol totiž definuje úroveň a prvky ochrany.

 

Pri výbere pracovného oblečenia majú farby skutočne dôležitú úlohu. Spostredkúvajú hodnoty a pocity, zodpovedajú požiadavkám jednotlivých profesií a stávajú sa reprezentatívnymi prvkami podniku. Pre každý podnik, či už malý alebo veľký, sú identita, rozpoznateľnosť a pocit príslušnosti stále dôležitejšími a strategickejšími prvkami. Povzbudenie na prácu s farbami, pustiť sa do práce s radosťou a uspokojením, aj vďaka ponúkaným odevom, ktoré sú praktické, bezpečné, pohodlné a štýlové. Oblečenie, ktoré môžete nosiť s hrdosťou a vytvoriť najlepšie kombinácie z každého hľadiska - praktického, funkčného, ale aj estetického a farebného.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia